2011-02-23

 2011-02-23    22:21:07
Blev en uteritt idag igen med mamma :) Samma sväng som igår. Massa trav och blev en del galopp med C också.
Var redigt kallt ute idag, men gör inte mig något, gillar kyla. Men mår inge vidare idag, men men. Några ibumetin senare så lever man nästan igen.

Imorn blir det vilo dag för C. Kanske tar en sväng på B, märks imorn.

2011-02-22

 2011-02-22    22:23:43
Blev en uteritt i de härliga vädret tillsammas med mamma idag :)
Jag red Collin och hon red Benjamin. Båda var pigga men C var iaf betydligt mera på jorden än förra gången vi red ut.
B var iofs också lugnare, men han är ju oftast bara pigg i början innan han märker att vi faktisk ska ut på en tur i skogen.
Skritt trav & galopp blev det. Dock fick jag nog hjärtat i halsgropen ett tag ;b Jag hade galopperat några språng på C lite tidigare under turen, var lite nervös över att han skulle skicka mig, men de gick finfint.
Så iaf, jag ökade avstånden en aning till mamma och B som red före. Sa till mamma att jag skulle galoppera upp för den lilla backen som kom en bit längre fram. När vi närmade oss sa jag till mamma att hon också kunde fatta galopp om hon ville. Hade förväntat mig ett ja eller nej till svar, inte en häst som snabbt slänger i en högre växel. Så blev lite spänd o trodde C skulle skicka mig, men näe, han är så gamala och klok, såå rutinerad ;b


2011-02-21

 2011-02-21    23:00:30
I lördags red jag C. Blev lite galopp och han skötte sig finfint utan att skicka iväg några bockserier. Dock har vänstersidan börjat knepa lite igen, så ska bli lite mera longering och lite mera massage igen så får vi hoppas att de släpper.
Mamma tog lite bilder så jag uppdaterar med dem när jag har lust.

Igår red Emma C, vilket tydligen gick bra. Jag låg dock hemma i sängen med en förbannad värk i axlarna.

Idag red jag ut på B. Han var piiigg, men snäll som vanligt.

Öörkar inte blogga mer, så godnatt!

2010-02-18

 2011-02-18    19:39:09

I tisdag red Emma B & jag tror att mamma longerade C då.
I går longerade mamma C.
I dag red jag & Emma. Hon på B och jag på C. Först red vi ut en sväng på två pigga men snälla hästar. B lugnade sig så fort han fattade att han skulle få komma ut i skogen. C hade några fjollryck ibland. Men de skötte sig bra endå.
Blev en liten sväng på järdet också.
Imorn blire nog vila för båda hästarna, och sen ridning på söndag igen.

2011-02-13

 2011-02-13    21:41:53

Hejhej (:
Mamma longerade Collin igår.

Idag hade jag "besök" i stallet, en tjej som heter Emma kom och hälsade på hästarna och prov red Benji. Så nu ska hon börja hjälpa mig och ta hand om hästarna. Kommer bli guld. B gick skit fint :D
Verkligen jätte kul och se någon annan som verkligen kan rida rida honom.
Collin var pigg och knasig. Fast alltid snäll ändå som vanligt. Dock var han lite stel i vänster sida men blev bättre undertiden när vi red. 

Imorn får vi se om Emma vågar sig upp på C ;)

Pinnen har fått ny grimma och grimskaft av pappa, tyvärr kom inte grimskaftet med på bilden. Fiint!
 

2011-02-11

 2011-02-07    16:39:23

Jaha. Josefin hade som sagt frilfsdag så hon skulle vara i stallet.
Vi började dagen på donken, nyttigt och bra innan träning.
Sen stallet med en gnällig unge. Hon fick göra allt man gör med en häst innan ridning. Men det var ju extremt jobbigt. Speciellt eftersom att hästen bits fram och sparkas bak.
Men det gick bra iaf.
Sen upp på hästen, en pigg häst alltså. Benjamin alltså. Gick en promenad, vet inte hur länge, kändes som en evighet iaf. Men 45 kanske?

Gick bara bra iaf :)

2011-02-06

 2011-02-06    18:55:54
Har inte bloggat sen den 18 januari. Alltså nästan tre veckor sen. Har hästarna stått så länge? Jag vet faktsikt inte. Tror mamma longerade Collin strax efter den 18 iaf. Senaste veckan har jag varit sjuk, och veckan innan vet jag att de hade lite vila iaf. Men men, går ingen nöd på hästarna iaf. Vila är dessutom bara bra för C.
Idag blev det att motionera alla tre, eller jag tog in Pinnen och borstade honom, sen skickade jag ut honom i en annan hage så han busade runt lite.
Sen longerade jag B & mamma longerade en korkad C. 20 min longering, sen 10 min bus på lina i hage. B fick hoppa ett skutt och Collin 3 skutt. 30 cm kanske, mycket uppskattat ändå ;)

Hade faktiskt med mig kameran till stallet idag, min kamera. Och den vill ju inte alltid som jag vill, speciellt inte när man ska ta kort på P och de är knepigt ljust ute. Men men..

Imorgon har Josefin frilufsdag så då ska hon vara i stallet, ska skriva slav i pannan på henne :)

Men nu, bildbomb!Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!