Kontraster ❤️

 2016-04-25    15:51:27
Varför lägga ner?

 2016-04-25    11:02:04
Varför ska man ge sig, ge vika eller helt enkelt ge upp. Det är väl lika bra att satsa och ge järnet?
3 vänder på taxfreen och en vända på systemet i Västerås. Nu jäklar behöver jag inte handla mer alkohol på ett bra tag! Godmorgon :)

 2016-04-25    08:47:22


Taxfree - välkommen till himmelen

 2016-04-24    23:22:11
Båten gled ur hamnen i Helsingfors kl 17, finsk tid. Har haft wi-fi sen ca 15.30 men har inte riktigt haft tid att blogga. 
Jag har nämligen gått loss i taxfreen, otippat va? Nu har jag bunkrar upp med alkohol, så jag lär klara mig ett tag, ett ganska så bra tag om man säger så! Men vilken beslutsångest man får! Men en sak som är viktig när man köper alkohol är färgen, ja alltså att drickan har en fin färg. Haha nej men har man beslutsångest så måste man ju kunna välja på något vis ;)

Snart dags att sova, längtar redan till frukosten imorgon :D 

Matpaus

 2016-04-24    13:40:18
En liten matpaus innan det är dags att rulla på båten. I Finland!

 2016-04-24    07:21:20
Om vi faller tillbaka lite till det förra inlägget så är det ju å andra sidan lite extra kul att tala om för alla nyfikna snokande råttor som vill se mig på botten hur bra och roligt jag har det. 
Som ni nog märker så har jag lite blandade känslor till min blogg just nu. 

I skrivandes stund sitter jag i bilen i Finland. Vi lämnade Åbo för ca 1 timme sen. 
Det är så kul att vara på roadtrip med Ellen och hennes vän!

Tills vi är på svenskt vatten igen så kommer jag bara använda internet när jag har uppkoppling på wi-fi. Så vill ni något viktig får ni skicka ett sms.
Collin ska för övrigt hoppa idag och jag hoppas att han sköter sig. 


En bild på efterrätten ifrån gårdagens buffé. 


Då var det dags igen

 2016-04-23    17:28:23
Tanken är att jag ska försöka dra igång bloggen igen, men efter ett uppehåll tycker jag att det är lite svårt. Så drar väl lite snabbt vad som har hänt senaste månaderna. 
Jag slutade blogga ett tag dels för att jag tröttnade och för att det var en del personer som jag ansåg inte behövde veta ett skvatt om mitt liv. Har hänt en hel del som inte många vet om, inte så mycket speciella saker, men ändå saker som jag inte tyckte att hela världen behövde veta. Men å andra sidan... 

Jag har suttit och påbörjat ett ganska långt inlägg nu, som jag nyss klippte bort. Massa smaskiga detaljer, men sen så blev jag sådär att jag igen bara kände nä, alla behöver inte veta allt. Inte just idag iaf..

Det har varit många ups and downs senaste månaderna, men i det stora hela så har det mest varit jäkligt bra! 

Just nu sitter jag i bilen på väg mot Sthlm, blir en tripp till Finland. Ska bli så roligt! 
För övrig så längtar jag till Valborg nu! 


Jag bjuder på en liten bild på en av hästarna jag red idag. Finaste Miss M!


En inner ro gör en lycklig

 2016-04-20    23:44:51
Finns inget känsla som är så underbar som när du vet att du alltid kan lämna stallet med ro i kroppen, du vet att du inte behöver oroa dig för hästen. 
Du vet att du inte kommer få ett samtal där någon talar om att din häst rullat fast i boxen men att personen inte har tid att försöka få upp den. Istället vet du att om någon hittar din häst fastrullad i boxen så kommer du få veta det efter att personen fått upp hästen, eller medan personen försöker få upp hästen. 
Känslan när du vet att du inte kommer hitta din skadade häst i hagen fast han stått på box i flera dagar och fortfarande har boxvila.
Du vet att du inte behöver oroa dig för om din häst fryser eller inte, för regnar det så åker regntäcket självklart på. 
Du vet att du kan få berätta hur du tycker, hur du känner, berätta om dina idéer och att en tillrättavisning inte är något negativt. 
När man inte längre behöver oroa sig för att bli hotad i stallet utan i stället kan du äntligen åka till stallet och faktiskt må bra och vilja spendera timmar där. 

Känslan när hästen är uppstallad i ett stall där det enbart finns folk som verkligen kan häst och sköter om hästar på ett professionellt sätt, den känslan är oslagbar!  

Collin bytte stallplats för en tid sedan och jag är så inibomben lycklig!
Anläggningen är toppen, stort luftigt stall, hagarna är underbara och folket är helt enkelt bäst! 
Det är lycka! 

Jag har nu alla mina favorit-hästar i ett stall.
Mer om det kan vi ta en annan dag för nu måste jag verkligen försöka sova. 
Lever du, eller andas du bara

 2016-04-09    08:28:17
Klockan är 08.17, det är lördagsmorgon. Bloggen har legat på is ett tag och jag har precis rensat avloppet till handfatet på toaletten. 

Är det nu jag ska släppa bomben? Förklara min tystnad och berätta vad jag numera står?

Har ni någonsin klivit in i ett hus, eller ett rum och trots att det är tomt på folk så känner du en tryckt stämning? 
Du tittar dig alltid en extra gång bakom ryggen, försöker hålla dig på din kant och undvika intriger. Rädslan för att göra fel ger dig magont. Du tippar runt på tå, dubbel kollar så allt verkligen är helt rätt. Men även om du gör rätt, så vet du att någon kommer skapa felen åt dig. 
Du vågar inte fråga saker eller utrycka din åsikt, för du vet att allt kommer vändas emot dig. 
Du räcker ut en hjälpande hand med nås av piskan. 
Känner du dig någonsin lycklig i en sån byggnad? Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!