Bättre sent än aldrig

 2016-08-08    15:37:34

Borta har blivit bättre än hemma. Jag är trött och vet inte i vilken ände jag ska börja, men nånstans bakom all trötthet känner jag mig glad.

Fick ett brev på posten idag, och jag börjar mer och mer förstå att man måste vara frisk för att orka vara sjuk.
Idag har jag iaf orkat ta tag i ett samtal som jag borde ringt för någon vecka sen.
Det var inte försent att ringa idag, men hade varit bättre ju tidigare jag ringt. Har bävat över samtalat men det fick mig att känna mig lite glad och lättad så det var skönt!
Så tack Viktor för stöttningen den där måndagen efter power meet när allt kändes skit. Bättre sent än aldrig men nu är det fixat iaf!


Jag kom hem igår, skulle ha blogga men jag var så himla trött verkligen. Åkte förbi Collin på vägen hem, hade tänkt rida men longerade i stället för jag kände mig helt slut.
Somnade innan nio, hade tagit sömntabletter för nu jäklar skulle jag få sova! Men nej, Nicke har haft ont i magen igen så han har väckt mig 3-4 gånger i natt. Behöver jag ens nämna att jag är trött idag också?
Lite knasigt är det egentligen, för samtidigt som jag känner mig så trött så känner jag mig också påfylld med energi efter helgen.
Jag är så himla glad att jag och Viktor blivit så bra vänner som vi är nu. Är 2,5 år sen som jag träffade honom för första gången men är inte förns de senaste 2-3 månaderna som vi verkligen lärt känna varandra. Och återigen, bättre sent än aldrig!

Nu ska jag tippa ur sängen och åka till Valskog. Dags för mig att få massage!

gårdagens smaskigheter, i sängen
Fina Collin
Mm är nog sant fan
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!