Trött, arg och frustrerad.

 2016-08-28    08:52:36

Gårdagen blev verkligen inte som den var tänkt. Blev först en liten snabbis till Örebro, sen vidare till Patrik där jag skulle hämta Nicke. Skulle bara hämta honom, men blev kvar i drygt tre timmar innan jag åkte hem för då skulle Patrik i väg. Inget får stå i vägen för Patrik när det är Nora-marken! ;)

Rullade hemåt, skulle käka och fixa mig lite för att sedan dra till Linde. Kvällshäng med bästa Alida och folk stod på schemat. Men vissa människor gör ingenting för att underlätta för andra så länge de inte tjänar något på det själva. Så när jag hade suttit i 3 timmar och väntat, med en jävligt grinig människa på andra sidan Facebook-chatten, blivit falsk anklagad för skit, ja då så surnade jag till jävligt ordentligt och sket i allt i stället. Tur Alida är förstående iaf. Fler tillfällen kommer ❤️


Kom in från morgon-promenaden med Nicke för ca 30 min sen. Jag har vaknat 1 gång i timmen/varannan timme hela natten. Sov som bäst när Nicke till slut kom och la sig under täcket tättintill mig.
Är ganska sliten, sovit väldigt orolig sen Nicke blev sämre och här om dagen var jag ju vaken sen strax efter fyra på morgonen. Och nej, har inte hunnit med en enda powernap.

Ska alldeles strax käka frukost, så himla sugen på att äta min älskade donken-frukost. Men får nog tyvärr bli frukost hemma idag faktiskt.

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!