God jul 🌲

 2016-12-24    13:15:41

Jag och Qlura är båda nyduschad och redo för julfirandet hos mamma, men först en vända till stallet 😉😘

En sammanfattning av en fantastiskt helg

 2016-12-18    22:18:29

Ett inlägg jag skrev för 7 veckor sedan, blev visst aldrig publicerat för jag hittade det bland utkasten idag. Så ni får läsa det nu ist ;) haha 

Vad arg jag blir när jag nästan skrivit klart ett blogginlägg å så laggar appen och stänger mer hela skiten så allt rensas!
Hur som helst, då försöker jag igen. Eller ni får en mini sammanfattning ist och så bombar jag med bilder.
Men måste berätta två saker, lägger till det vid bilderna.

Qlura har i helgen träffats Nickes husse för första gången.
Hon hoppade ur bilen, sprang raka vägen till ytterdörren. Sprang en vända i huset och började sen leka med en av Nickes leksaker. Så fort vi satte oss i soffan la hos sig bredvid Patrik, och hon höll sig nära honom så länge vi var där.
Önskar så att Nicke var här med oss ❤️

Allt från spa-dag till att sova på soffan

 2016-12-18    22:18:01

Det här inlägget hittade jag bland utkasten idag men det är skriver för 3 veckor sedan. Blev tydligen aldrig publicerat då så ni får läsa det nu ist, bättre sent än aldrig ;)

Det här dagen har typ sprungit iväg verkligen. Men jag han faktiskt med att sova en stund på soffan hos mamma idag, fett skönt!
Har dessutom hunnit med en vända till vårdcentralen och Collin har varit iväg på massage. Mamma har klippt klorna och badat grisen Qlura idag. Hon somnade när hon fick klorna klippta :) varit en liten spa-dag idag för mina djur helt enkelt. Collin fick också smaka på duschen idag.
Uppdatering om gårdagen får bli imorgon ist. För nu ska jag sova!

Bra dagar kvällar och nätter

 2016-12-18    22:14:40

Hej! Jag vill verkligen blogga oftare men blir tyvärr inte av. Bloggar så sällan att jag dels måste läsa mina senaste inlägg för att komma ihåg vad jag skrivit. Så funderar på att lägga ner bloggen helt ist.. 


Förra fredagen var jag och mamma på Vintergalan i Örebro med Granön - hästar i utveckling. Med andra ord stallet jag har Collin i, så givetvis var Emma där och även Emmy. Det var verkligen en super trevlig och rolig kväll! Hoppas vi gör om något liknande igen! 

Den här helgen har jag varit ganska så effektiv må jag säga. Dels så var det utgång i Örebro i fredags med Emilia och syrran. När jag väl kommer hem sent på natten så ligger det en mysig karl och väntar på mig. Dessutom hade han varit snäll och städat upp efter oss tjejer de vi stökade till innan vi drog ut. Där plockade han plus poäng vill jag lova ;) 
Lördagen spenderades några timmar utan honom, halva tiden sov jag typ bort och resten av tiden var jag hos mamma innan jag åkte hem till honom och spenderade natten där. 

Idag har jag hunnit handlat julklappar, fast vi har sagt att vi inte ska handla julklappar.. 
Vi typ ett insåg jag att jag hade resten av dagen helt ledig så då blev det en tripp till Nora. Ååh vad kul Qlura och Frasse tyckte det var att ses igen! Tror Frasse saknat oss :) 

Nu är vi iaf hemma igen och Qlura är nöjd över att få ha matte för sig själv igen. Lilla grisen ❤️

Hon posade fint i soffan hemma hos Patrik iaf ;) 

Så en summering av drygt senaste vecka men framför allt den här helgen, så är jag verkligen boostad med energi och en smula mer bitchig ;) 

Godnatt!

Historien om Frasse

 2016-12-12    18:45:25

Hallå! Jag har faktiskt nästan glömt bort bloggen. Haha! 


Såg ni mitt förra inlägg där det var en bild på Qlura och en till hund och där jag skrev att en liten förändring hade skett? 
Bilden är som redan nämnt på Qlura och bredvid henne ligger lilla Frasse! 
Frasse är en akut omplacering, Patrik hämtade honom fredagen den 2 december. Så jag och Qlura hängde hemma hos dom i i några dygn och sen fick Frasse följa med mig och Qlura hem några dagar eftersom jag var behövde hjälpa Patrik med Frasses eftervård på klorna. 
Frasse hämtades som sagt i fredags, någon timme efter att han kommit hem ringde jag veterinären eftersom han hade två klor som var trasiga, mer eller mindre kluvna på mitten längsmed klon. Alla klor vad väldigt långa! En annan klo hade gått av och fallit bort tidigare och även en 3 klo var skadad men den behövdes inte tas bort. 
Bilder kommer lite längre ner. 

Vi fick en tid på lördag morgon hos veterinären i Lindesberg. Qlura tyckte det var lite jobbigt att vara hos veterinären först! För veterinären pillade bara på Frasse och inte på Qlura! Haha! 
När Frasses sömnmedel började ge verka så slutade det med att både Qlura och Frasse sov ;) hon var så söt när hon la sig bredvid honom! Tror hon förstod att han behövde lite stöd. 

Bilderna nedan är tagna hos Veterinären, ca  15-16 timmar efter att Frasse kom hem till Patrik och Qlura och Frasse träffades för första gången. 


Här kommer några bilder på frasses klor. 

Sista bilden är på när klokapseln är bortttagen hos veterinären och bara pulpan är kvar. Hans pulpa är längre än vad Qluras klor är.. 

Frasse är en riktigt liten gosvovve!

Avslutar inlägget med en bild på Qlura och Lillebror :) 

En lite förändring har hänt ❤️

 2016-12-05    14:27:32

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!