Bra dagar kvällar och nätter

 2016-12-18    22:14:40

Hej! Jag vill verkligen blogga oftare men blir tyvärr inte av. Bloggar så sällan att jag dels måste läsa mina senaste inlägg för att komma ihåg vad jag skrivit. Så funderar på att lägga ner bloggen helt ist.. 


Förra fredagen var jag och mamma på Vintergalan i Örebro med Granön - hästar i utveckling. Med andra ord stallet jag har Collin i, så givetvis var Emma där och även Emmy. Det var verkligen en super trevlig och rolig kväll! Hoppas vi gör om något liknande igen! 

Den här helgen har jag varit ganska så effektiv må jag säga. Dels så var det utgång i Örebro i fredags med Emilia och syrran. När jag väl kommer hem sent på natten så ligger det en mysig karl och väntar på mig. Dessutom hade han varit snäll och städat upp efter oss tjejer de vi stökade till innan vi drog ut. Där plockade han plus poäng vill jag lova ;) 
Lördagen spenderades några timmar utan honom, halva tiden sov jag typ bort och resten av tiden var jag hos mamma innan jag åkte hem till honom och spenderade natten där. 

Idag har jag hunnit handlat julklappar, fast vi har sagt att vi inte ska handla julklappar.. 
Vi typ ett insåg jag att jag hade resten av dagen helt ledig så då blev det en tripp till Nora. Ååh vad kul Qlura och Frasse tyckte det var att ses igen! Tror Frasse saknat oss :) 

Nu är vi iaf hemma igen och Qlura är nöjd över att få ha matte för sig själv igen. Lilla grisen ❤️

Hon posade fint i soffan hemma hos Patrik iaf ;) 

Så en summering av drygt senaste vecka men framför allt den här helgen, så är jag verkligen boostad med energi och en smula mer bitchig ;) 

Godnatt!

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!