Historien om Frasse

 2016-12-12    18:45:25

Hallå! Jag har faktiskt nästan glömt bort bloggen. Haha! 


Såg ni mitt förra inlägg där det var en bild på Qlura och en till hund och där jag skrev att en liten förändring hade skett? 
Bilden är som redan nämnt på Qlura och bredvid henne ligger lilla Frasse! 
Frasse är en akut omplacering, Patrik hämtade honom fredagen den 2 december. Så jag och Qlura hängde hemma hos dom i i några dygn och sen fick Frasse följa med mig och Qlura hem några dagar eftersom jag var behövde hjälpa Patrik med Frasses eftervård på klorna. 
Frasse hämtades som sagt i fredags, någon timme efter att han kommit hem ringde jag veterinären eftersom han hade två klor som var trasiga, mer eller mindre kluvna på mitten längsmed klon. Alla klor vad väldigt långa! En annan klo hade gått av och fallit bort tidigare och även en 3 klo var skadad men den behövdes inte tas bort. 
Bilder kommer lite längre ner. 

Vi fick en tid på lördag morgon hos veterinären i Lindesberg. Qlura tyckte det var lite jobbigt att vara hos veterinären först! För veterinären pillade bara på Frasse och inte på Qlura! Haha! 
När Frasses sömnmedel började ge verka så slutade det med att både Qlura och Frasse sov ;) hon var så söt när hon la sig bredvid honom! Tror hon förstod att han behövde lite stöd. 

Bilderna nedan är tagna hos Veterinären, ca  15-16 timmar efter att Frasse kom hem till Patrik och Qlura och Frasse träffades för första gången. 


Här kommer några bilder på frasses klor. 

Sista bilden är på när klokapseln är bortttagen hos veterinären och bara pulpan är kvar. Hans pulpa är längre än vad Qluras klor är.. 

Frasse är en riktigt liten gosvovve!

Avslutar inlägget med en bild på Qlura och Lillebror :) 

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!