Dagens morgon, fullt ös 👌🏻

 2016-07-27    14:10:08

Imorse blev det att göra i stallet. Ena missen hade fått ungar, eller höll på. Hittade två i halmen och där kommer de bli mos om de ligger så jag flytta dom. 1 timme senare typ hör jag hur det skriker på ett annat ställe, ja då har hon fött två ungar ute bland brännässlorna och där kunde dom ju inte heller ligga så det var bara att kriga sig igenom. Mamma-katt tyckte det var helt okej att jag flyttade ungarna. Vi har kollat till dom tillsammans senast nu vid lunchen, annars så svansar mamma-katt mest efter mig när jag är ute.

Nu har jag precis ätit lite nudlar till lunch, inte det bästa och nyttigaste kanske men såg nudlar på affären igår och blev såå sugen! Gott vare också!

Strax före klockan åtta imorse hade jag ridit klart Collin idag. Det gick jätte bra!
La in lite småhinder, med trav och galoppbom innan samt även så red vi över några trav-cavaletti. Bommar som ligger på marken för er som inte vet vad cavaletti är.
Gick super bra! Red inte så länge och hoppade bara 8 språng tror jag, men pga lite saker fick jag omplanera träningen imorse. Så vi gjorde bara lite men väldigt noggrant.
Imorgon eller fredag blir det samma sak igen med honom, fast ett lite längre pass. Beror lite på väder och vind samt lite annat också.

Som vanligt gick Collin en stund i skritten innan jag red honom, och när jag var helt klar med honom släppte jag 4 till i skritten. Bland annat Rosita gick i skritten en stund sen longerade jag henne i 5-10 min, i både trav och lite lite galopp.

Tänkte inte rida Cortina idag men börjar känna att jag ångrat mig så blir nog ett litet pass senare! :)

Dagens övning, lågt enkelt och allmänt simpelt
Mina två svansar
De två som föddes först
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!