Ganska nöjd trots allt

 2016-07-26    10:02:14

Men hallå där!
Imorse klev jag utanför dörren ca 20 min senare än igår, och gissa om jag inte var måttligt irriterad över det. Men å andra sidan, varför ska jag vara irriterad för det? Är bara min hjärna som spelar mig ett spratt.. Typ.

Var så irriterad att jag funderarde på att inte rida, bara fixa de viktigaste morgonsysslorna och sedan gå in och somna om.
Men, nej det kändes ganska onödigt att göra så för det hade jag inte mått bättre av.
Istället släppte jag Cortina och Collin i skritten en stund medan jag pysslade i stallet.
Sen började jag med ett lätt jogg-pass på Cortina. Hon var lite muppig i början och hade lite för mycket egna åsikter men slappnade ändå av ganska fort och blev fin.

För stackars Collin stod det ett redigt jäkla trim-pass som träning idag.
Red med bett och gramantygeln idag, har ridit på hackamore i flera månader nu. Men han har inte riktigt velat ställt och böjt ordentligt senaste tiden så jag tänkte att jag testar med bett och ser hur det går. Gramanen hade jag mest på för att jag fick kramp i min vänsterarm när jag red Cortina. Får det ibland och då underlättar gramnen tycker jag.
Collin skötte sig super så vi behövde inte rida så jätte hårt. Avslutade med några skutt över ett liter hinder, som belöning för att han varit så duktig.

Så som ni nog förstår så är jag ganska nöjd nu och på bra humör. Det som hade varit pricken över i:et, eller som kolasåsen till vaniljglassen hade varit att få träffa den där saknade killen. Meeen det får vänta...

Inatt sov jag sisådär, klockan blev efter tolv innan jag somnade. Skrev ett inlägg som jag inte publicerat än. Vet inte om jag ska göra det för tyckte det blev lite rörigt och är inte helt nöjd med det. Skulle vilja utveckla mig mer men samtidigt så gillar jag lite kortare inlägg. Det märks om det kommer upp eller ej! :)

Nyduschad lycklig häst som betar gräs
Fruuukost!
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!