Kaoset fortsätter

 2016-07-18    21:47:33

Gokväll! Klockan är just nu 21.27 och jag är fortfarande vaken! Har precis varit ute och kvällskissat med Nicke och innan det fastande jag i telefonen i typ 1,5 timme tror jag det var. Helt underbart! :)

Som jag tidigare nämnt så hade Nicke återbesök på evidensia djursjukhus Örebro, och åter igen för er som inte läst mitt inlägg om det så kommer det en länk till er längre ner i det här i lägget.

Kommer dit strax före min tid, går fram till receptionen och anmäler att Nicke har kommit. Men nej, då hade dom inte bokat in mig. Medan tjejen i receptionen febrilt letar efter min tid kommer det en annan till receptionen och hör vårt samtal. Så hon frågar om jag inte skulle till analysen. Men vad ska jag göra på analysen när jag fick en återstid för att kolla klon!
Som tur var, för dem, var att det fanns tid så att veterinären kunde ta emot oss. Tråkigt nog samma veterinär som sist..
Nicke var superstressad hos veterinären, flåsade och morrade åt andra hundar!
Väl inne på rummet så skulle han så klart upp på bordet. Vilket han faktiskt skötte jätte bra den här gången. Det var bara när veterinären skulle tvätta tassen som jag fick hålla i honom ordentligt, övrig tid hängde han bara mot mig och la gärna huvudet på mig. Min lilla plutt ❤️

Hur som helst, innan veterinären tog bort bandaget frågade hon om det hade suttit kvar bra eller om han dragit bort det. Svarade att han hade samma bandage idag som de lindande på i fredags.
Behöver inte ens använda tratt på honom, han låter ändå bli bandaget.
Hon lindar av, eller halvt sliter av bandaget. Säger att det är lite inflammerat och ifrågasätter om jag är säker på att han inte tagit av bandaget. Eeeh ursäkta?
Sen säger hon att hon kommer snart och tassar iväg, hon är borta i 5-10 min och har lämnat mig med Nicke på bordet. Men tack!
När hon väl kommer tillbaka säger hon att hon ska lägga ett nytt bandage men att hennes chef ska kolla på det.
In kommer en utländsk kille, han pratar klockren svenska, är trevlig och ödmjuk! Äntligen! Jag trodde inte det fanns sån trevlig personal på Evidensia Örebro.
Nickes veterinär ifrågasätter sin chef 2-3 gånger om han verkligen inte ska ha bandage. Man bara jaaahapp varför fråga om du inte vill lyssna?
När vi ska gå därifrån säger hon att hon vill boka in en ny tid om två dagar för att kolla såret igen, men jag svarar att jag vill boka in en tid hemma i Arboga istället.
Men då talar hon om för mig att återbesöken hos Evidensia minsann är gratis och om jag går till en annan klinik så kommer det kosta pengar!
Men jag betalar hellre pengar till en bra klinik/veterinär än att går dit igen.
Dom har ringt mig två gånger sen jag åkte där ifrån men jag har inte haft varken tid eller lust att svara. Vi får väl se om de ringer imorgon också.

Evidensia Djursjukhus Örebro

Annars idag så har jag hunnit med en vända till Max och handlat hallonpaj och glass med grabbarna grus också! Smarrigt värre.
Meem vill ha blåbärspaj!

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!