Nicke - the one and only

 2016-07-24    22:58:19

Nicke slutar verkligen aldrig att förvåna mig. Nu i några dagar framöver är vi gårdsvakt och sängen står på övervåningen och det betyder så klart att man måste ta trappen upp. Nicke har alltid tyckt att trappor varit läskiga, men jag la hans filt nere vid trappar så tänkte jag att jag inte skulle locka upp honom utan det hade varit en bra övning för honom om vi inte sov i samma rum.
Jag var nog bara på övervåningen i max 3 minuter innan han kom upp och givetvis kasta han sig upp i sängen, överlycklig för att han kommit upp så vi kunde sova. Men här får man inte sova i sängen så jag var lika snabb med att säga åt honom att gå ner som han kom upp.
Sedan dess han har legat på golvet bredvid mig utan att ens försöka ta sig upp. Ska bli intressant att se om han försöker komma upp i sängen när jag sover eller ej. Han är ju inte den smidigaste så jag lär vakna om han försöker ;)

Nicke har alltid tyckt att trappor är läskiga, men när han väl vågat gå i en trappa så kan man tro att den är hans bästa vän.
Som hemma hos pappa tx, då står Nicke längs upp vid trappan och puttar ner en boll, springer ner och hämtar bollen. Upp igen och så puttar han ner bollen igen. Så kan han hålla på sådär ett tag. Knäppisen!

Mina katter flyttade ju för en vecka sen och det som har känts mest tråkigt att är Nicke kom så bra överens med katterna. Speciellt med lilla Tuffsan, dom var verkligen bästa polers.
Men nu har Nicke en ny kattkompis i stallet iaf :)

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!