Nöjd med mig själv idag

 2016-07-20    21:35:30

I mitt förra inlägg berättade jag att jag låg och klurade på hur jag ska göra med mina akvarium. Det hela slutade med att jag somnade. Förut älskade jag "powernaps" och ville helst sova två timmar annars kändes det kanska värdelöst faktiskt.
Nu förtiden vill jag fortfarande älska mina powernaps men varje gång jag somnar undrar jag varför jag lät mig göra det. Jag drömmer så mycket hemska drömmar att jag drömmer att jag vill vakna. Så efter 45 min i dag lyckades jag till slut vakna. Tröttare än tröttast och allmänt uppjagad.

För att inte somna igen så var jag bara tvungen att göra något. Så det blev operation soffa idag! Det ska storstädas många vändor för att få det katthårs och kattsands - fritt!
Min soffa har jag seriöst räknat med att få slänga för att det var så mycket katthår på den. Men så hittade jag ett bra munstycke till min dammsugare så nu jäklar går det att sitta i den igen. Så skönt verkligen att den gick att rädda! :)

Skulle byta gardiner i vardagsrummet också, men slutade med att jag bytte i köket i stället.. Fixat lite snabbt med blommorna också men behöver ta tag i dom ordentligt någon dag. Köpa nya blommor vill jag också göra! :D men det får nog avvakta lite, tror jag..

Men när jag väl får för mig något så vill jag att det ska hända pang på en gång! Noll tålamod verkligen. Nu förtiden orkar jag dock inte med allt längre..

I stallet idag så fick fick Collin gå i skritten i 20-30 min och därefter longerade jag honom. Han fick skutta över ett litet hinder också som stod så perfekt!

Gosat med misseungarna har jag så klart också gjort! Dom är jätte sociala! :) svårt att få bra bilder på dem för de ska helst sitta på telefonen eller bara busa.

Måste erkänna att jag är ganska nöjd över mig själv idag att jag faktiskt orkade ta tag i lite saker här hemma.

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!