Så härligt fräscht och underbart

 2016-07-26    12:55:56

Hur härligt är det inte med regn efter tropiska dagar?
Traskade ut till stallet runt 12, skulle luncha och pyssla lite. Lite molnigt men ändå inte så farligt. På vägen över gräsmattan satte jag fast Nicke i långlinan. Inte ens fem minuter han jag vara i stallet innan jag fick kasta mig tillbaka till huset, stänga ytterdörren och koppla loss Nicke. Nicke hatar vatten, så han var ruskigt snabb in i stallet och när jag också väl kom in så står han utan för "sin" box och undrar om han ska gå in. Duktiga vovven!
Lunchade de hästar som står inne nu på dagen och gullade lite mot fölis.
Sen tog jag och Nicke sats in mot huset igen.

Men det jag egentligen skulle komma fram till var att luften äntligen känns så lätt och fräsch! Så himla skönt verkligen! Det är nu man egentligen vill passa på att rida, haha! Men alla hästarna är redan klara för dagen så som slipper få motion i regnet, idag.

Klurar lite på vad Collin ska få göra imorgon, men tror vi blandar in lite hinder. Då kommer åtminstone han bli glad. Men hela passet ska ha fokus på trimning, varenda detalj ska finslipas, nu ska han komma iform och bli redo för lite tävling. Och när jag satsar, då satsar jag helhjärtat.

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!