Skoj!

 2016-07-28    10:44:09

En skål med filmjölk tillsammans med Paulúns Superflingor borde väl bara ett helt okej mål efter att ha pysslar i stallet, longerat en häst och ridit 2 ? Lite lite protein kanske men man kan inte alltid lyckas med allt!
Äter ganska ofta kvarg, men då är den såklart smaksatt och med massa tillsatt socker. Och jag vill inte ha massa tillsatt socker!
Skulle verkligen behöva läsa på lite mer om vad som är bra och äta när. Är en fördel om man äter rätt när man tränar.
Försöker trappa ner på mina cheeseburgare, borde verkligen flytta till en stad när Mc Donalds inte finns! Är ju så smidigt att svänga förbi i drivern och köpa två cheese, en beadipp och ibland en Cola. Inte det nyttigaste direkt jag vet! Men den borde bara bättre än det jag åt förut i några månader när jag flängde mellan olika stall. Då blev det 1 kexchoklad till lunch..
På tal om choklad så tyckte Kevin att vi skulle testa Pringles och choklad dieten, ett rör med Pringles chips samt en chokladkaka om dagen.
Måste säga att det lätt låter som en diet för mig egentligen! Men nej, nu ska jag ju försöka bli lite nyttigare. Sen att jag och grabbarna drog en vända till Max igår, det är en helt annan sak! Men det var välbehövligt igår, tröstäta lite samtidigt som jag fick hänga med två knäppisar som kan lyckas vända på det mesta och få det till en rolig grej.

En annan rolig grej, eller två grejer egentligen är att jag återigen blev "hund-mormor" i natt och att passet med Collin nu i förmiddags gick bättre bra!
Men det kan jag berätta mer om senare idag!

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!