Spader knekt

 2016-07-30    18:32:20

Lite dåligt med uppdatering här nu igen eller vad säger ni? Iofs säger/skriver ni inte så mycket, klickas mest på gilla-knappen på fb. Vilket så klart är jätte kul! Sen kommer det ibland ett meddelande med funderingar ;)

I natt sov jag faktiskt jätte bra, iofs tog jag en sömntablett men 1 brukar inte göra så jätte mycket, får ta upp till 6 stycken när jag ska sova.
Lite slut efter veckan om man säger så, dels har det varit massa psykisk påfrestningar runt omkring sen är jag inte direkt vad att sova 4-6 timmar/natt och gå upp klockan 6.
Men har varit så kul att bo på gården!

Imorse drog jag iväg med Carina på tävling, jag skulle egentligen kört en häst men han var inte riktgt fräsch imorse så då åkte vi iväg med bara en ist för två.
Ganska lyxigt att bara vara iväg med 1 häst, annat är det när man följt med Stina Lillje och lastbilen varit full med hästar!

Knekten skötte sig super bra! I första klassen fick ett ynka tidsfel, väldigt snålt med tid måste jag säga då det var 4 felfri startande som fick 1 tidfel. Och då var det bara ca 20 starter i den klassen.
I andra klassen rev han tyvärr två hinder.
Men för att vara 6 år så sköter han sig jätte bra! Lugn och harmonisk och inte det minsta tittig. Måste erkänna att jag är lite sugen på att köpa honom, men har inte ekonomin till det just nu. Men Spader Knekt är till salu!
Lämna en kommentarer om ni vill veta mer om honom :)

I ganska så trött idag, blev 2,5 timmes powernap på eftermiddagen. Hade inte massa mardrömmar men lite knepiga drömmar bara. Handlade om allt mellan jänkare och häst.

Ikväll skulle jag vilja få gosa med en viss karl framför tvn och få somna tidigt. Det kommer dock inte hända, det förstnämnda alltså men när jag tänker eftersom så kommer jag säkert inte somna tidigt ikväll heller. Men men. Sova får man göra när man är död har jag hört.

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!