Uppe med tuppen mer eller mindre

 2016-07-25    11:10:40

Godmorgon igen, för andra gången idag.
Det blev inte så många timmar sömn i natt. Ni vet när man vaknar och man känner sig lika pigg/trött som man kändes sig när man gick och la sig, så man undrar om man verkligen sovit.
Jag vet iofs att jag sovit i natt, men tog inga sömntabletter igår så har legat och grubblat en del i natt..

Nicke däremot har sovit som en klockan på golvet hela natten.

Innan klockan hade blivit halv sju imorse så hade jag traskat över gräsmattan in till stallet. Fodra lite hästar, rasta lite hundar, en häst i skritten, mockade lite, in med några hästar och till slut tog jag och Collin en sväng ut längs grusvägarna. Klockan var ca halv åtta imorse när jag satt upp på honom. Men är antingen tidigt som skam på morgonen eller sena kvällar som gäller nu när det är så fasligt varmt.
Jag testade även att longera Rostia en liter stund idag. Det gick hur bra som helst så hon fick jogga i max 10 min. Promenerade även över några bommar. Imorgon får det nog bli en promenad med henne och Nicke.

Jag har precis sovit en timme typ, men drömmer verkligen helknasigt nu förtiden när jag somnar på dagen.. Hade gärna sovit ett par timmar till med hovslagaren kommer vid 12. Jag tänkte hinna äta något litet innan det.

Det såg ut som att missarna sov skönt imorse iaf :)

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!