Utan energitjuvar blir man lyckligare

 2016-07-31    20:22:50

Asså vilken dag jag haft!
Det hela började redan i natt, sovit så galet bra i natt också!
Vaknar av att klocka ringer, scrollar Facebook för att vakna till liv som jag brukar göra ganska ofta. Och där tog det hus i helvete, eller okej inte riktigt. Men nästan så. Jag är så trött på falska ord, falsk förhoppningar och lögner.
Har man inte råd att hjälpa till att betala sin hunds veterinär-räkning, då åker man tamefan inte till Rättvik och super heller.
Tack och lov så är det jag som står på ägare på Nicke så hädan efter efter delar jag inte honom med någon!

47981 kr gick det på allt som allt med Nickes undersökningar och operation när han hade cancer. Försäkringen täckte ungefär hälften (har inte exakta siffrorna i huvudet nu) resten har jag, lillebror och Patrik (6000kr) hjälps åt att betala.
Nickes skadade klo gick på 2410kr, det betalade jag helt själv. Husse hade inte råd, det vad viktigare att åka till Rättvik och supa upp pengarna.

Givetvis alla vänder till och från veterinären kostar + bandage, medicinernan/smärtstillande osv som han har ätit, även det har jag betalat själv. Det är jag, som själv har suttit hos veterinären med honom. Förutom senast med hans klo, då var syrran med en dag och Kevin en dag.
Men enligt en viss person har jag ljugit om veterinärkostnaderna. Tydligen får man även tillbaka pengar av försäkringen, och dom ska jag tydligen ha satt sprätt på i USA.
Skulle gärna vilja veta vilket försäkringsbolag som ger än pengar när hunden är skadad/sjuk!

Är det någon som är skadad eller sjuk så är det personen som anklagat mig för det här.

För första gången på 8 år har han gjort det så fruktansvärt lätt för mig att inte vilja ha honom kvar i mitt liv. Och helt ärligt, efter den här vändan så vill jag inte ens att han ska ha hand om Nicke längre. Ska krävas otroligt mycket om han någonsin ska få träffa "sin" hund igen.

Dessutom är det så mycket mer runt omkring men det tänker jag inte ta upp här och nu.
Jag är förbanna men samtidigt känner jag mig otroligt lättad och glad.

Nicke är mitt hjärta mitt allt, jag ser alltid till att hans välmående går först. Skulle aldrig välja för själv före honom.

Nicke ❤️

Men nu var det faktiskt inte riktigt det där som hela inlägget skulle handla om, men det bara flöt på och fingrarna ville inte sluta skriva om det.

Trots det där så har det varit en bra dag! Trevligt häng i stallet i många timmar har det blivit idag. Både Collin och Rosita har fått sprungit på linan.
Kollat film med lillebror idag idag, tagit hand om mammas hundra blommor och bara suttit ute med Nicke och njutit av det fina vädret!

Några av blommorna. Knappt hälften tror jag det är..
Tror Rosita gillar att hon har fått börja jobba igen. Ser kanske inte så ut på bilden men hon verkar väldigt tillfreds iaf :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!