Fantastiska dagar!

 2016-06-30    23:03:21

Idag är jag också jätte trött, precis som igår! Men väldigt lycklig också, precis som igår ;)

Idag fixade mamma våra hästar så jag fick lite lite "egen-tid". Med andra ord han jag åka till Apoteket, dollarstore och duscha OCH sminka mig idag innan jag skulle iväg. Eller smink och smink, tog inte ens fem minuter ;) Inte allt för ofta jag sminkar mig nu förtiden, kör på mina älskade fransad ist!! Dock rasade dom av i en väldans fart den här gången så har varit lite naken nu. Men sånt som händer ;)

Idag var jag också funktionär och det var dags för ponnysarna att hoppa! Och jag känner väl såhär att jag önskar att jag var liten igen. Jösses vilka söta och fina ponnysar man fick se idag! Så himla många fina ekipage och fina rundor. Super kul verkligen :)
Det har varit två fantastiskt roliga och trevliga tävlingsdagar som Glanshammarsryttarna anordnat!

Igår vad jag p-vakt, titta vaccination och sladdade banan en gång. Fyrhjuling är alltid kul, tog så klart en bild och skickade till brorsan. Han kör numera också Honda ;)

Mina katter är verkligen knasiga!

Men nu checkar jag ut för idag. Imorgon väntar nya äventyr! :)

Fina ord och bra dagar

 2016-06-29    22:30:11

Helt sinnessjukt vad man kan vara trött alltså! Är så trött att det svider i ögonen men jag ska absolut blogga ändå. Har bestämt hela dagen att det skulle bli ett ordentligt inlägg ikväll men klockan sprang iväg lite mer än vad jag trodde och sen så råkade jag fastna i några sms konversationer. Så kan det va ;)

Idag har det varit min mest hektiska dag på hela veckan, och den blev lite lugnare ändå än vad jag befarat. Tack för det!
Dels så kom veterinären ut till Malaga, blev bland annat en check av hennes tänder och dom var fina. Hon hade inget sår eller något alls i munnen varpå veterinären sa att jag måste rida med en väldigt mjuk och fin hand. Alltid kul att höra sånt! :)

Under eftermiddagen och en bit in på kvällen har jag varit funktionär på en hopptävling som Glanshammarsryttarna anordnat. Så roligt och GR är verkligen bäst! Jag bytte till dem tidigare i år och det känns verkligen jätte bra!

Men nu måste jag sova, lite lyckligare och lite nöjdare efter idag! Även otroligt jäkla trött, sovit dåligt osv. Så godnatt :D

Tacksamhet och uppskattning

 2016-06-29    13:00:00

Känns som den här veckan är lite smått kaos. Tur att helgen är lugn, någorlunda iaf..!

I helgen som var så var jag som sagt hemma hos Lotta och hjälpte till med hästarna. På söndagen lastade jag en häst och körde iväg och mötte upp Kajsa så hon kunde vara med hon träna. Och som tack för hjälpen fick jag en liten present.
Den luktar verkligen helt ljuvligt. Body butter och handkräm ifrån Body shop med doft av mango! Inte nog med att man blir len, man luktar helt ljuvligt också!
Så kul när folk verkligen visar uppskattning, och det är verkligen Lotta och Kajsa duktiga på, men uppskattning det ser man tyvärr alldeles för sällan nu förtiden.. Och efter veckan som varit så betydde den här gesten extra mycket!

För mig är det en självklarhet att jag alltid ställer upp och hjälper till med det jag kan. Tyvärr tar alldeles för många det för givet, och när man väl säger ifrån ja då är det helt plötsligt jag som gjort fel, är dum, otrevlig, egoistisk osv..

Flera borde visa lite mera uppskattning till sina medmänniskor. Menar inte att man måste köpa saker, ett tack räcker långa vägar!

Duktiga båda två

 2016-06-28    21:25:14

Mitt humör ligger verkligen inte på topp. Önskar bara att den här veckan kunde ta slut någon gång, eller att det åtminstone blir fredag eftermiddag..
Men något positivt i det hela är att jag red Collin idag. Vi tog några små skutt, hade tänkt hoppa lite mer men han är en trött pojke när han går ute dygnet runt!
Men det lilla vi hoppade gjorde vi bra båda två! :) det måste ha varit för att jag red i mina nya ridbyxor som jag fick av Patrik i present ;)

Min andra present jag fick i helgen får ni se imorgon!

Svart-vitt

 2016-06-28    11:40:59

Jag är verkligen inte alls nöjd med nya appen till bloggen. Har läst att vi är fler som är missnöjda än nöjda. Jag hoppas verkligen att blogg.se fixar till det här fort!

Idag har jag haft sänghäng med mina svart-vita djur. Hade tänkt gått upp för ett bra tag sen men det verkar som att Nicke vill ha sovmorgon så då får han väl det.

Inspiration & bara allmänt pepp

 2016-06-27    23:00:02

Klockan är snart 23 och det känns som tiden sprungit i väg idag.
Kan börja med att berätta att jag inte alls är så mörbultad efter massagen som jag trodde. Sista Monica masserade mig så kändes det som jag ramalat av en hel bunt hästar samma dag, eller överkörd av en bil typ. Det är visserligen bara några timmar sen jag fick massage men sist så kom det verkligen fort! Jag hoppas den värsta mörbults-känslan inte dyker upp medan jag sover! Men måste säga att det är lyx när massören kommer till stallet, eller ja vi är faktiskt inomhus när vi blir masserade!

Jag tänker ge er en liten uppdatering om helgen, blir dock en ganska kort sedan för jag är verkligen supertrött!
Hur som helst, både lördagen och söndagen har jag spenderar hemma hos bästa Lotta. Det är verkligen galet hur man kan bli så inspirerad av att stå och mocka eller tx mata grisarna! Sämre blir det så klart inte när man skjutsar iväg en häst till Kajsa för att hon ska träna ute i spöregn. Där kan jag dock säga att jag inte var så värst avis ;) jag var helt dygsur efter att ha plockat in hästar, kopplat av hästtransporten mm i regnet.

Måste erkänna att det kändes lite coolt när Lotta ringde mig och frågade om jag kunde ta lilla lastbilen och lasta in en häst och möta upp dem så Kajsa kunde träna.
Att hela familjen Björe har ett sånt stort förtroende för mig känns verkligen helt underbart.

Men kort och gott, helgen har spenderats hemma hos Lotta och det var verkligen precis vad jag behövde efter den här skitveckan som varit.

Jag somnar alldeles strax så rundar av här nu :)

Blandande känslor

 2016-06-27    18:59:37

Alldeles strax ska jag lägga mig på bänken. Samtidigt som jag ser fram emot det så vill jag inte. Jag vet att det är bra för kroppen, massage i all ära men ack så ont det gör!

Idag varvar jag shopping, hästar, tvättstuga med lite massage.

Ni ska få en uppdatering om helgen också! Fått en present för jag varit så snäll :)

På rull

 2016-06-26    11:04:37

Så jobbigt verkligen!

 2016-06-25    21:39:32

Allt blev helt plötsligt lite jobbigare än vad det redan var. Inte nog med att båda mina fötter och ben värker något jävulskt, så känns det sov mina ögon är full med grus och jag vill bara sova. Men så tänkte jag, att jag skulle blogga lite snabbt innan jag lägger ifrån mig telefonen och somnar.
Men då har blogg-appens uppdateras och jag måste skriva in mitt lösenord igen. Lite smått segt att behöva logga in igen. Inget av mina sjuttioelva lösenord fungerade konstigt nu så jag fick ordna ett nytt. Men när jag skulle skriva in det så fungerade inte det heller! Seriöst! Men var tydligen tvungen att gå in på logga in igen helt från början. Segt verkligen!
När jag väl lyckats logga in så är verkligen appen helt annorlunda! Är säkert jätte bra när man väl lärt sig!

Idag har solen verkligen gassat och himlen har varit i princip helt molnfri. Har lite blandande känslor ang vädret ;)
Alla hästar har skött sig fin idag.
Men roligast var dessa raringar på bilden!

Lite effektivitet under fyllan också!

 2016-06-24    17:40:09
HHahah kollade igenom lite bilder på telefonen nyss och fick syn på att jag tydligen bokat tvätt-tid när jag var full i måndags. 02.24 hade jag tagit ett kort på lappen så jag skulle kom ihåg vilken dag och tid jag ska tvätta 😂😂 att jag har minnesluckor ifrån den kvällen blir bara mer och mer fakta. 

Meen, hästarna var det egentligen jag skulle blogga om. 
Det går bra med hästarna, Emma hoppade Collin här om dagen och som var så duktigan 
Slänger upp en bild på Malaga och visar hur fin hon var när jag longerade här om dagen, det var avrunda det hela för har egentligen inte lust att skriva något just nu. Eller har inte tid för den delen heller. Han gör mig hel!

 2016-06-23    21:37:55
Hänger med min bästa vän och tycker att livet känns helt ok just nu, betydligt mycket bättre än jag tyckt senast dagarna om man säger så! 
Helt gräsligt hur saker kan svänga fort, men jag har nog bestämt mig för att sluta vara snäll för när det väl gäller så betyder det tydligen ingenting.

Fast har så klart några jag fortfarande vill vara snälla mot! Min bästa vän bland annat!
Vi har inte träffats på sjukt länge och idag åkte jag och lämnade Nicke hos honom och då har han överraskat mig med försenad födelsedagstårta och present! Min bästa vän! Ack så som vi har krigat under dessa 8 år vi kännt varandra. Men utan dessa turbulenta år hade vi aldrig stått där vi står idag, han hör mig stark! Oavsett vad det är så ringer jag honom, han vet allt om allt och ingenting. Min bästa vän!

Det här behövde jag verkligen efter allt som varit/som är..!  


❤️😏


Karma 👌🏻

 2016-06-23    19:55:01


Behandla alltid andra som du vill bli behandlad själv

 2016-06-22    00:43:08
Finns så mycket jag vill skriva men samtidigt så känner jag mig helt tom. ❤️

 2016-06-19    23:54:15
Att börja dagen på det bästa vis är bäst

 2016-06-18    11:08:28
Godmorgon! Hej! Länge sen sist, igen! 

Hela den här veckan har jag varit som en zombie, dels har jag haft ont i huvudet hela veckan och jag brukar inte ha ont i huvudet. Förutom när jag får hjärnskakning ;) 
Är allmänt trött och låg. Men trots att jag kännt mig hängig så har jag haft ett par bra dagar. Lollo har hjälp mig med Collin så har jag fått lagt den lilla energin jag haft på Malaga. 
Igår red jag henne på ett nova bett, tror hon gillade det faktiskt! Ska testa det några gånger till. 
Igår var det mest flumridning i paddocken, hade så ont i huvudet att jag trodde det skulle explodera när jag böjde mig framåt och skulle sätta på benskydden! Så jag tog rygg på Lollo och Collin och red efter dom. Lollo sa att det kändes som hon var på turridning ;) haha! Malaga och jag rullade över några minihinder, så duktig! 
Joggade även Cortina lite lätt igår. 

Idag var jag och mamma i stallet 07.10. Fodrade, släppte ut i skrittmaskinen och i hagen. 
Red Cortina först, ett lättare joggingpass efter att hon gått i skritten. 
Malaga fick bara gå 1 timme i skritten, en välförtjänt vilodag helt enkelt! 
Collin gick också 1 timme i skritten och sen ett lättare hopp-pass. 
Jag är så himla ringrostig när det gäller hoppningen så ska försöka hoppa två dagar i veckan. Men inte så många språng varje gång, idag tx red jag 2-3 gånger på 5 och halvan och ca 6 gånger på räcket. 
Känner att jag hellre hoppar oftare och lite lägre än sällan och massa språng då. Tror det upplägget blir kanon! 
Collin och Malaga hade dessutom fått sovit inne i natt så Collim var utvilad och full med energi! Han undrade nog varför han fick hoppa så lite!

Nu ska jag in i duschen sen blir det en shoppingvända i Örebro med syrran :) 

Gott med frukost tyckte Millan och fölis!
Det ska börjad i tid ;) Dagens (och nattens) fundering

 2016-06-16    00:54:37


🖕🏻

 2016-06-12    15:07:22


Grattis på 3-årsdagen!

 2016-06-10    18:00:30
Tänk att min lilla skrutt redan blivit 3 år! 
Och snart är det ett halv år sen veterinären sa att han bara hade några månader kvar att leva. Se så fel han hade! 

Min kämpe, min bästa vän, mitt allt ❤️


Hoppelihopp

 2016-06-09    21:14:43
Vet inte riktigt varför bloggen hamnar efter, för egentligen älskar jag att skriva om allt och ingenting. Men en del av mig vill ändå inte dela med sig av vad som händer.. 

Idag har jag trimmat en finfin Collin! Rullat över små bockar och vi var jätte duktiga. 
Dags att ta tag i hoppningen igen känner jag. 
Malaga

 2016-06-04    18:35:28
Frågorna är många, det pratas hit och dit, tisslar och tasslas.  

Jag har tappat räkningen, men tror jag har haft Malaga i ca 2 månader nu? Helen har du någon koll? 

Jag har fått många frågor om vem Malaga är och varför jag har henne. 
Malaga är ett skäcksto född 2002, polsk imp, gått som avels häst tills hon kom till Sverige för 5år(tror det var 5 år sen hon kom till Sverige.) 
Senaste året har hon inte gjort så mycket, varit skogsmullehäst och gått lite dressyr då och då. 
Malaga ägs av min kompis Helen och jag har henne dels pga av lite personliga orsaker hos Helen. Men även dels för att jag kan hästar, jag är duktig på det jag gör och Malaga passar så bra ihop och jag älskar den hästen ;) 
Hur länge hon stannar hos mig är oklart, under tiden hon är hos mig ska hon komma i form och utbildas. 

Hon är en dam med mycket humör, men otroligt fin när hon väl jobbar ordentligt. Det ska bli så kul att se hur långt hon kan gå! 

Medan jag var i Las Vegas fick hon vila, smälta allt som hänt och helt enkelt ladda upp batterina lite. 
Hon fick massage i måndags och ska på återbesök om 6-8 veckor. Där emellan ska vi bara köra på som vanligt och sen blir det en ny check.  

❤️

 2016-06-04    16:54:00


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!