Min dag!

 2016-10-23    20:31:56

Idag har verkligen varit en lång dag.
Vid klocka 6 imorse gav jag upp med sovandet.. hela natten hade nämligen bevisat sova är överskattat. Vid 1-2 inatt tittade jag på klockan för då hade jag vaknat så himla många gånger redan att jag tänkte att snart måste det vara morgon! Vid 8 åkte jag och mamma till stallet. Red Cortina idag igen och det går bara bättre och bättre för varje gång! Hon är så fin! Gillar henne jätte mycket!

Vid lunch åkte jag iväg med Carina på pay and jump, jag körde en transport dig och Carina en. Jobbigt att vara omringad av så fina hästar hela tiden som är till salu, man bli lätt kär!
En häst jag fastnade mycket för blev såld, men har nu kommit tillbaka för att nya ägaren har skadat sig. Och jag vill så gärna ha honom! Måste börja köpa triss, plötsligt händer det!

Efter p&j åkte jag hem till mamma och hämtade Qlura. Mamma och hon hade varit ute och cyklat idag, Qlura hade såklart skött sig jätte bra. Kan den hunden ens bete sig dåligt, eller ens mindre bra? Tveksamt!
Ola kom hem till mamma och hälsade på när jag och Qlura var där. Han blev såklart lika förälskad i Qlura som han blev i Nicke.
Han tittade på mig och sa, hon är också sådär lugn. Vad gör du med dina hundar?
Jagsvarade, köper hund ifrån Anbardiz kennel ;)
Bästa hundarna kommer såklart ifrån bästa Jessica ❤️

Resten av eftemiddagen har jag kämpat med att hålla mig vaken. Men i takt med att mörkret faller blir jag bara piggare och piggare. Trots sömntablett så är jag inte ens trött nu. En smula irriterande.

Imorgon ska jag se om jag kommer ihåg att fotta en fin sak som jag fick ifrån Carina när hon kom hem ifrån London!

Hoppas ni kan sova gott i natt.

Godnatt

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!