Nicke på hundmöte

 2016-09-14    20:07:59

Idag är det ett år sedan den här bilden togs, och idag har jag saknat Nicke i en hel vecka.

Jag saknar dig Nicke, min Nicke ❤️

 2016-09-11    18:48:02

...

 2016-09-09    16:24:13

Paket på posten

 2016-09-08    21:23:16

Hämtade ut ett paket idag, där i låg Nickes nya tröja som vi väntat på i 1,5 månad..

the one and only ❤️

 2016-09-07    19:50:51

Hello

 2016-09-06    10:45:10

En liten uppdatering helt enkelt

 2016-09-05    20:42:14

Hej! Jag ville bara titta in här en snabbis och säga att jag har inte glömt bort bloggen. Kom bara av mig lite här för några dagar sen och då tycker jag att det är så svårt att komma igång. För så har jag såå mycket att berätta men vet inte riktigt hur jag ska börja.

Igår bestämde jag att jag skulle dra iväg ett inlägg på morgonen, men sen sprang dagen iväg i fullfart.
Jag red Cortina på morgonen, va till netto med mamma, va till Köping med syrran, hem och lags köttfärssås och städade hos ödlorna, duscha packa och sen så drog jag till Patrik och här är jag nu.
Imorgon åker jag hem, drar till valskog på en gång för där väntar två hästar som jag hjälper till med vid inridning.
Lite senare på dagen, framåt kvällen ska jag rida Cortina igen. Idag fick hon en liten vila och fick gå i skritten i 45 min.
Hon var såååå fin igår!

Igår började jag faktiskt dagen med donken frukost. Älskar donken frukost!

Just ja, efter stallet och netto igår så blev det en liten förmiddagsfika hemma hos mamma.
Mums så god kaka hon bakat!

Något annat som var mums var maten jag lagade ikväll. Jag älskar att laga mat åt Patrik, spelar ingen roll hur enkel mat jag gör så är han alltid nöjd! Tack och lov för jordnära killar.

Dagar kommer och dagar går

 2016-09-02    16:00:00

Här kommer ett tidinställt inlägg med några bilder ifrån veckan som snart har passerat.

Här om kvällen fixade jag lite med mina blommor. Tänkte ta en chill-kväll framför tvn och bland annat titta på idol. Men slutade med att jag pysslade med blommorna. Lite omplantering, påfyllning av jord och lite sånt.

När jag skull fodra hö till hästarna här om dagen var det redan några små sötnosar som åt för fullt.

Gott med nytt vatten tyckte fölis och mammasen.

Och den här fina tösen kan ban börja undra om hon är född i tvillingarnas stjärntecken. För det första är hon väldigt gosig och social. När man motionerar henne kan hon gå som en klocka för att i nästan sekund slänga i räserväxeln och bara toka runt!
Igår var hon lite piggare igen när jag longerade men i det stora hela går allt bara bättre och bättre med longeringen. Hinner jag så ska jag rida henne ikväll men risken är att roadtripen drar ut på tiden. Men då rider jag på lördag, eller om jag longerar då kanske och sen rider på söndag. Det återstår att se helt enkelt!

Varning på byn

 2016-09-02    13:21:32

Hej!
Idag känns det som sommaren är här iväg, när jag klev ut genom dörren i förmiddags så var det som att gå in i en vägg av värme. Fast det verkar som att vädret blir lite sämre nu under dagen, tycker det blåser mer nu och molnen har även börjat komma lite mer. Men jag längtar till vintern!

I förmiddags när jag och Nicke var ute på en promenad blev vi utskällda av en tant. Hon hade tydligen spionerat på oss genom sitt fönster och kom ut stormandes när hon såg att jag inte tog upp Nickes bajs. Jag försökte låta trevlig samtidigt som jag förklarade att det inte går att ta upp bajset eftersom han är dålig i magen. Men hon bara malde på, till slut sa hon att hon skulle anmäla mig. Gör så, fick hon till svar och sen traskade jag och Nicke vidare.
Borde sagt lycka till också ang anmälan, speciellt eftersom att hon inte vet vem jag är.
Stöter jag på henne igen ska jag tipsa henne om att hon bör uppsöka en psykolog med tanken på sitt beteende.

Jaja, nu hänger jag och Nicke i soffan iaf. Vi inväntar husse som kommer hem med lunch om ett tag! Planen var att jag skulle laga lunch, men inget dög som jag erbjöd att laga och han kunde inte komma med något förslag själv. Så då näste jag att fick allt ordna lunch själv, hej Berraburra och kycklingtallrik ;)

Jag har iaf gjort lite nytta idag, dammsugit, vattnat blommorna, diskar och slängt igång en maskin med tvätt. Önskar bara att jag kommit på tvätten tidigare, så jag hade hunnit med lite fler maskiner.. Den här ungkarlslyan alltså..
Frågade Patrik om jag skulle dammsuga förra helgen när jag hämtade Nicke, men det fick jag inte. Sa att han behövde städa om han skulle dra hem ett fruntimmer senare den natten. Fick till svar att inga fruntimmer ska hit, han följer med dom. Slampa 😘
Oroa er inte, Patrik vet vad jag skriver i min blogg. Och nej, efter allt så är vi faktiskt inte vänner. Hur dumt det än låter, visst att vi fortfarande har kul tillsammans när vi ses, men nu har vi enbart kontakt för Nickes skull.

Men nu ska jag sluta skriva massa svammel här och ta tag i livet. Eller inte, hehe.
Snart blir det roadtrip!

Vi firar 3 år idag ❤️

 2016-09-01    19:29:39

Lite dåligt med uppdatering nu, men händer inte så mycket om dagarna. Är inte ens mycket häst just nu... Jag och Nicke chillar mest hela dagarna. Tittar film sent in på nätterna och sover långt in på dagen. Ganska så bra tycker han :)

Men idag firar faktiskt jag och Nicke 3 år tillsammans. Helt otroligt vad tiden går fort!
Det firar vi med att åka till husse och hälsa på.

Då och nu ❤️

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!