Varning på byn

 2016-09-02    13:21:32

Hej!
Idag känns det som sommaren är här iväg, när jag klev ut genom dörren i förmiddags så var det som att gå in i en vägg av värme. Fast det verkar som att vädret blir lite sämre nu under dagen, tycker det blåser mer nu och molnen har även börjat komma lite mer. Men jag längtar till vintern!

I förmiddags när jag och Nicke var ute på en promenad blev vi utskällda av en tant. Hon hade tydligen spionerat på oss genom sitt fönster och kom ut stormandes när hon såg att jag inte tog upp Nickes bajs. Jag försökte låta trevlig samtidigt som jag förklarade att det inte går att ta upp bajset eftersom han är dålig i magen. Men hon bara malde på, till slut sa hon att hon skulle anmäla mig. Gör så, fick hon till svar och sen traskade jag och Nicke vidare.
Borde sagt lycka till också ang anmälan, speciellt eftersom att hon inte vet vem jag är.
Stöter jag på henne igen ska jag tipsa henne om att hon bör uppsöka en psykolog med tanken på sitt beteende.

Jaja, nu hänger jag och Nicke i soffan iaf. Vi inväntar husse som kommer hem med lunch om ett tag! Planen var att jag skulle laga lunch, men inget dög som jag erbjöd att laga och han kunde inte komma med något förslag själv. Så då näste jag att fick allt ordna lunch själv, hej Berraburra och kycklingtallrik ;)

Jag har iaf gjort lite nytta idag, dammsugit, vattnat blommorna, diskar och slängt igång en maskin med tvätt. Önskar bara att jag kommit på tvätten tidigare, så jag hade hunnit med lite fler maskiner.. Den här ungkarlslyan alltså..
Frågade Patrik om jag skulle dammsuga förra helgen när jag hämtade Nicke, men det fick jag inte. Sa att han behövde städa om han skulle dra hem ett fruntimmer senare den natten. Fick till svar att inga fruntimmer ska hit, han följer med dom. Slampa 😘
Oroa er inte, Patrik vet vad jag skriver i min blogg. Och nej, efter allt så är vi faktiskt inte vänner. Hur dumt det än låter, visst att vi fortfarande har kul tillsammans när vi ses, men nu har vi enbart kontakt för Nickes skull.

Men nu ska jag sluta skriva massa svammel här och ta tag i livet. Eller inte, hehe.
Snart blir det roadtrip!

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!